Visual Minority

View: Large Website

Visual Minority

View: Default Website

Visual Minority

View: Landscape Tablets

Visual Minority

View: Portrait Tablets

Visual Minority

View: SmartphonesFremtidens hjemmesider er kommet!


Med et Responsive Webdesign bliver din hjemmeside tilgængelig overalt.


Vi har specialiseret os i konceptet "Responsive webdesign", også kendt som Web Apps. Vi kan derfor tilbyde udvikling af websites der er optimeret og designet til at se godt ud på alle slags platforme..

Kort sagt: "One website. All devices."

"One website. All devices."

Som du nok har bemærket, ændre indholdet på denne side, sig efter browseren's størrelse. I sig selv er det måske ikke det helt store, men skal du fange den mobile kunde, kan potentialet være enormt! En hjemmeside udviklet på denne måde kan nemlig vises og håndteres på alle tilgængelig platforme med internet. Så om dine kunder befinder sig i bussen med 3G på telefonen, eller på café med en iPad, har de altid mulighed for besøge din hjemmeside.

At hjemmesiden er mobil har også andre fordele.

For via CMS systemet Wordpress, som fåes som App til både iPad, iPhone og Android, har du eller din web ansvarlig mulighed for altid at komme til hjemmesidens kontrolpanel og holde den opdateret på farten.

SmartPhone / Tablet Ikon

Som med en almindelig App har du også her mulighed for at tilføje et ikon på dit "skrivebord". Dette gøres ved at trykke "Add To Home Screen" i din mobil/tablet browser som vist i eksemplet her under. Prøv det med denne demo side.

Cross-browser kompatibel

Virker visuelt og funktionelt i rækken af de mest udbredte browsere (nyeste versioner). Herunder: Internet Explorer +7, Mozilla Firefox, Opera, Safari og Google Chrome.
Grid System


Native App vs. Web App?

Webmonkey.com har de lavet en grundig sammenligning af hvad forskellen mellem en Native App og en Web App er.Læs Artilen: How do Native Apps and Web apps compare?